Filme…Hmm, not!

Zilele trecute mi-aș fi dorit să văd un film. Greu! …mai bine zis imposibil. Filmele decente sunt pe cale de dispariție. Te uiți la trailere și zici: ”Oh, ăsta-i bun! Pare decent. ” Doar pare. Vei descoperi  după primele secunde, secvențe care te vor face să-l închizi. Prin ”indecente” nu mă refer doar la secvențele intime, ci și la scene cu limbaj obscen, chiar comportament exagerat de violent și multe altele. Pe măsură ce trece timpul, lumea nu mai are bun simț, respect și standarde. 

Oamenii nu mai știu să selecteze ce-i bun pentru ei și ce nu. Filme extrem de prost făcute au milioane de vizualizări, în timp ce unul care într-adevăr merită văzut, are câteva mii și stă în coada clasamentului. Dacă nu citesc o carte, atunci mă uit la un desen animat, de pe ”vremea mea”. Prefer să fiu un ”șoarece de bibliotecă” decât un consumator fără discernământ al tuturor prostiilor care sunt promovate astăzi.

Trăim într-o societate care promovează orice, mai puțin valorile morale. Mergi pe stradă și te împiedici de fel și fel de oameni care tânjesc după atenție și mai că nu se bagă în ochii tăi ca să îi observi.  Lumea a luat-o razna și cu fiecare zi ce trece, mă întristez tot mai mult că văd tineri care își distrug viața, iar ceea ce văd pe ecranele folosite frecvent (telefon, laptopuri, televizor) nu îi îndeamnă prea mult la o schimbare pozitivă. 

Ceea ce văd, fac! Până și oamenii pe care îi crezi maturi, sau cel puțin, așa ar trebui să fie, calcă în străchini, d’apoi copiii, imaturi, lipsiți de discernământ…

Devine tot mai trist să privești lumea… 

Sper, totuși, la o schimbare în bine!     

                                                                         Nu-ți pierde credința!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s