Printre note.

Sunt momente când te regăsești în muzică. Asculți o melodie aleatoriu și dintr-o dată, o mulțime de gânduri și sentimente te inundă. Poate că prin acea stare nu vei mai trece vreodată. 

Se spune că poate te vei mai întâlni cu o anumită situație, dar niciodată în același context sau vice-versa. Este ciudat cum omul încearcă să forțeze anumite lucruri să se întâmple și un simplu detaliu scăpat, îi dă toate planurile peste cap. Oamenii, de multe ori, își complică singuri existența. 

De multe ori mi s-a întâmplat ca o melodie să-mi evoce amintiri care păreau de foarte mult timp uitate. Capacitatea de stocare a amintirilor nu m-a lăsat baltă. Mă bucur să văd asta! Se pare că înaintarea în vârstă nu-i neapărat direct proporțională cu uitarea. Amintiri vin și pleacă la orice pas, dar te găsești într-o zi oarecare, într-un loc, la întâmplare, vezi pe cineva, aparent necunoscut, pe care la o privire mai atentă, îți dai seama că îl cunoști. 

Parcă te simți vinovat că te-ai înșelat în privința memoriei. Alteori ți-ai dori să poți uita anumite lucruri și chiar atunci ele sunt mai vii ca oricând. În asta constă marea problemă a oamenilor: lupta cu trecutul, cu amintirile vs. lupta de a crea un nou început.

           Nu vă lăsați înduplecați! Țineți piept trecutului și fiți viteji! 

           Dacă a fost mai rău, faceți să fie mai bine! 

                                                                                                                    Succes! 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s